Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Ulqin: AMBASADORJA AMERIKANE VIZITOI OJQ “AMANETI”

7186CFD6-4FF6-4606-8610-F5A8FBFC3B57Ambasadorja e SHBA-se ne Mal te Zi Xhudi Rainke, gjate qendrimit ne Ulqin vizitoi OJQ Amaneti.Ne zyren e Amanetit ajo u prit nga aktivistet e shumte si dhe nga kreret e organizates.

Kemi qene te befasuar pozitivisht kur para nje muaji na kane njoftuar qe Ambasadorja e SHBA-se deshiron qe te vizitoje organizaten tone. Kjo eshte njohje e madhe per ne dhe motiv shtese per veprimet tona te ardheshme- thuhet prej Amanetit.

E kemi njoftuar per aktivitetin tone 5 mujor.Gjate kesaj periudhe kemi bere vepra te medha humanitare, kemi shperndare mijera racione ushqim, atikuj ushqimor,  veshembathje per njerezit ne nevoje,  ndersa kulmi i gjithe kesaj ka qene organizimi i Iftarit ne plazhe te vogel per 2000 persona-thuhet nga Amaneti .

Poashtu me ambasadoren Reinke eshte biseduar edhe per perkrahje konkrete.

Ne Ulqin kemi nevoje per kuzhine popullore.Presim qe kjo gje te realizohet me ndihmen e Komunes se Ulqinit.

Gjithashtu, kemi diskutuar rreth mundesise qe ambasada e SHBA-se te na ndihmoje ne projekte humanitare,  sidomos per trajnimin dhe edukimin e aktivistave tone- thuhet ne perfundim te kumteses se Amanetit.

Gjate vizites ne zyren e Amanetit ambasadores iu dhane dhurata qe nderlidhen me komunitetin tone,  dhe poashtu ajo ka pasur rastin qe te provoje edhe specialitetet tona tradicionale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top