Sunday , May 31 2020
Lajmi i fundit

Vijesti: KOMUNA ILEGALISHT ASFALTOI NË PJESËN E PASME TË PLAZHIT TË MADH

Plazhi i madh, Velika PlazhaKomuna e Ulqinit nuk respektojë procedurën ligjore gjatë asfaltimit të 3,6 km rrugë në pjesën e pasme të Plazhit të Madh, para dhjetë ditësh, shkruan “Vijesti” duke cituar vendimin e inspektorit urbanistik – ndërtimor.

Kryetari i Komunës Loro Nrekiq tha për këtë gazetë se nuk ka koment, dhe se “ai komentoi atje ku duhej”.

Nga Këshilli Komunal i URA-së thanë se është trishtuese që Komuna ndërton egër. “Ne nuk jemi kundër investimeve, sidomos në komunikacion, por duhet të respektohen ligjet”, deklaroi këshilltari i kësaj parti Ilir Harasani.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top