Tuesday , January 28 2020
Lajmi i fundit

OT: NË ULQIN PUSHOJNË MBI 53 MIJË MYSAFIRË TË EVIDENTUAR

pUNKTINë Rivierën e Ulqinit në mesin e gushtit pushojnë rreth 40 për qind më shumë mysafirë të evidentuar se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike.

Siç theksohet, gjithsej janë të regjistruar 53.378 mysafirë ose për 42 për qind më shumë se në mesin e gushtit të vitit 2018.

Më së shumti mysafirë janë në akomodimin privat, 45.727, në hotele pushojnë 6.696, gjersa në kampe dhe pushimore janë evidentuar 985 mysafirë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top