Wednesday , September 23 2020
Lajmi i fundit

Në “Karisma” shpresojnë se kufijtë do të hapen së shpejti: PRIORITET JANË SHËNDETI I MYSAFIRËVE

KarismaPunëtorët turistik dhe hotelierët kanë thënë se vetëm me hapjen e kufijve do të nis ardhja e mysafirëve.

Nga kompania “Karisma Hotels Adriatik Montenegro”, që posedon hotelet në Ulqin dhe Tivar, thanë për “Pobjeda” se tashmë kanë implementuar procedurat dhe protokollet me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të mysafirëve.

“Po ashtu, do të implementojnë të gjitha masat dhe protokollet të cilat Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi do t’i përcaktojë”, thanë nga kjo kompani.

Ato shtuan se, sa i përket masave të parapara, prioritet kanë shëndetin e mysafirëve dhe stabilitetin e destinacionit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top