Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

TNK: QYTETARËT E KOSOVËS, BOSNJËS DHE MAQEDONISË VERIORE MUND TË VIJNË NË MAL TË ZI

VladaTrupi Nacional Koordinues (TNK) miratoi të enjten mbrëma vendimin sipas të cilit prej të hënën, me 1 qershor, i lejohet qytetarëve të disa shteteve hyrja në Malin e Zi.

Në listën e këtyre vendeve, përveç të tjerëve, janë Bosnja dhe Hercegovina, Kosova dhe Maqedonia Veriore.

Meqë bëhet fjalë për shtetet prej të cilëve vijnë numri më i madh i mysafirëve në bregdetin e Ulqinit, këtë vendim e përshëndetën punëtorët turistik nga ky qytet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top