Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

Albis Party: “DIASPORA NË VENDLINDJE” NUK DO TË ORGANIZOHET KËTË VIT

Albys PartiesTë nderuar mërgimtarë dhe bashkëvendas! Pasi që situata e krijuar nga Pandemija e shkaktuar nga virusi Covid-19, ende nuk lejon lëvizjen e lirë të njerëzve, jam i obliguar të njohtojë opinionin e gjërë që manifestimi “Diaspora në vendlindje” këtë vit nuk do organizohet, ashtu sikur kam paralajmëruar dhe premtuar vitin e kaluar, në vendlindje.
Jetoj me shpresë që vitin e ardhshëm nuk do kemi probleme të natyrës së tillë, dhe besojmë që shkenca dhe i mbarë njerëzimi do e sfidoi këtë të keqe që po zgjatë dhe po merr edhe jetë njerëzish anembanë botës.
Duke iu uruar të gjithëve shëndet të mirë dhe suksese në jetë iu përshëndes dhe iu premtoj që do mblidhemi të gjithë së bashku në vendlindje, në vitin 2021.
Njujork, 04 gusht 2020
Me respekt,
Naser Nika, pronar i agjensisë “Albis party”Albis party

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top