Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

8 marsi: ATMOSFERË FESTIVE NË RANË DHE BUNË

Panorama_of_Ulcinj_in_Montenegro_(2)Të dielën lokalet në Ranë ishin të mbushur plot. Moti me diel, mbrojtja nga era e fuqishme veriore, si dhe festa e 8 marsit, janë arsyet që përveç Ulqinakëve aty sot ishin të pranishëm edhe dhjetëra mysafirë. Bëhet fjalë kryesisht për gra të cilat në mënyrë të organizuar erdhën nga Shqipëria, si dhe individ nga qytetet e Malit të Zi.

Mbas kësaj një pjesë e madhe e tyre kanë vazhduar argëtimin në objektet ku ishin të vendosur, apo edhe në hotelet në Bunë.

Njëkohësisht një numër i konsiderueshëm i Ulqinakesh ka vendosur që dita e sotme të jetë shëtitje njëditore në vendet e regjionit.

Sepse, nesër është ditë e re pune, ndërsa ne duhet të tentojmë që grave çdo ditë të ja bëjmë të bukur, të plotësuar me dashuri dhe mirëkuptim të ndërsjellët.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top