Wednesday , January 16 2019
Lajmi i fundit

A.Resulbegoviq: FALEMINDERIT PAMASË TË GJITHËVE, AKSIONI PO VIJON MIRË

image-0-02-05-8b81aaa67070f5d5792e95aa29fa635aa1eb242322352f8ea412c20f0dfe30d7-VBabai i vajzës dhe djalit, Mersihës (14) dhe Adnanit (8), të cilët nga lindja janë të sëmurë nga paraliza cerebrale, Afrim Resulbegoviq, ka deklaruar se aksioni i grumbullimit të parave për shërimin e fëmijëve të tij jashtë shtetit po vijon mirë.

“Faleminderit pamasë të gjithëve. Na thanë që vetëm nga jashtë shtetit janë mbledh mbi 20 mijë dollar. Kemi raste që njerëzit vijnë tek ne në shtëpi dhe na japin para. Presim që këto ditë të aktivohet edhe mundësia e donimit të parave me mesazh nëpërmjet telefonit celular”, tha ai.

Përndryshe, për shpenzimet e shërimit të Mersihes dhe Adnanit janë të nevojshme rreth 100 mijë euro.

 

 

Xhiro llogaria: Prva banka, 535-0900100235286-03, në emrin Adnan Resulbegović

Për pagesë nga jashtë shtetit:

Raiffeisen Zentralbank

Oesterreich AG Vienna

Swift code: RZBAATWW

 

Prva banka CG AD

Podgorica

Swift code: PRVAMEPG

ME 25535093050000617730

Resulbegović Adnan, Rruga Steva Jankovica, Ulqin

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top