Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

A.Resulbegoviq: TERROR NDAJ PUNËTORËVE TË „OTRANTIT“

Sindikata e Otrantit, Sindikat OtrantKryetari i Këshillit grevist në „Otrant“ Amir Resulbegoviq ka thënë se ndaj punëtorëve të këtij hotele po bëhet terror. „Tash 45 muaj 60 nxënës të këtij hoteli janë në rrugë. Ky terror është i ngjashëm me atë që ndodhi në Francë“, vlerësoi ai.

Sipas fjalëve të tija, punëtorët presin vendimet e gjykatave kompetente. „Ne paditëm bankën ’NLB Interfinance’ dhe kompaninë ’Agros’, e jo pronarin e mëhershëm ‘Barkli Montenegro’, vule e të cilit akoma gjendet në ’Otrant’“, theksoi Resulbegoviq.

Ai shtoi se është i befasuar që situata e punëtorëve në „Otrant“ nuk është gjetur akoma në rend të ditës së Parlamentit lokal. „Gojarisht na thanë se për këtë nuk do të diskutohet. Po a jemi ne qytetarët të Ulqinit? Kenë mbrojnë ato?“, pyetet kryetari i Këshillit grevistë në „Otrant“.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top