Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

A.Salaj (VOA): PRIVATIZIMET NË ULQIN

AliSalaj_UlqinSindikatat e pavarura kritikojnë procesin e privatizimit në Komunën e Ulqinit duke e cilësuar atë si të dështuar dhe me pasoja të rënda ekonomike dhe sociale.
Ata kërkojnë që privatizimet e ndërmarrjeve shoqërore tu nënshtrohen një rivlerësimi dhe rishqyrtime me qëllim që të zbutet sadopak situata e krijuar.
Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj  përgatiti kronikën që po transmetojmë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top