Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

A.Zaga: TË DIELËN FILLON SEZONI I GJUETISË

LovN.P. Ulqini e cila administron me vendet e gjahut në Komunën e Ulqinit, lajmëron gjuetarët e interesuar se sezoni i gjuetisë 2020/2021 fillon me 09.08.2020 v.

Njiherit informojmë gjuetarët që të iu përmbahen ligjit për gjueti dhe ti nderojn ditët e gjojes të cilat janë e diela dhe ditet e festave shtetërore.

Të drejtën e shfrytëzimit të vendeve të gjahut e kanë gjuetarët që e kanë të paguar lejen e gjahut. Me këtë rast i ftojmë të gjithë gjuetarët e interesuar që të pajisen me lejen e gjahut për këtë sezon, në të kundërtën do të përballen me penalitetet e ligjit mbi gjuetinë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top