Friday , October 2 2020
Lajmi i fundit

Abazoviq: MENDOJMË PËR FORMIMIN E PARTISË SË RE

Dritan Abazovic, Dritan AbazoviqDeputeti në Kuvendin e Malit të Zi mr Dritan Abazoviq deklaroi që me një grup miqsh që kanë lëshuar Malin e Zi Pozitiv, por edhe me disa persona të njohur, ka filluar bisedimet për formimin e partisë së re politike.

“Pres që në afat relativisht të shkurtë të sjellim këtë vendimin dhe të lajmërojmë opinionin rreth kësaj”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, në dritën e ngjarjeve negative të cilët shënuan javën e kaluar, është e logjikshme që nacionalizimit të   dhe që disa tema që ishin të margjinalizuara prapë të aktualizohen nëpërmjet komentuesve kujdestar.

Ai shtoi që e vetmja ide dhe iniciativë relevante e cila duhet të ndiqet nga vendet e regjionit është Europa e madhe e bashkuar me kufij të padukshëm dhe popuj të cilët do të jetojnë në paqe dhe respekt të ndërsjellët.

One comment

  1. dritan abazi , jemi me ty.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top