Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

Abazoviq në Bruksel: NË PARLAMENTIN EUROPIAN PËR KRIPORE

 

image-0.02.01.9f667b18e7f478e2b620ebf696de8770855d530117de14d4b39726e0b822ee6c-VNënkryetari i LQ URA dhe anëtari i Këshillit për të drejtat dhe liritë e njeriut në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq merr pjesë në konferencën interparlamentare në Parlamentin evropian e cila merret me krizën e emigrantëve dhe çështjen e azilit në vendet kandidatë për anëtarësim në BE.

Gjatë qëndrimit në Bruksel, Abazoviq kishte një sërë takimesh bilaterale me deputetët evropian nga grupimet e ndryshme politike, në mes tjerash edhe me të dërguarin special për Ballkan Eduard Kukan.

Abazoviq në të gjitha këto biseda ka theksuar nevojë e presionit të fuqishëm të institucioneve evropiane ndaj Qeverisë së Malit të Zi në mënyrë që të mbrohet biodiversiteti unik i Kripores së Ulqinit, të iniciohet prodhimi dhe të punësohen punëtorët.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top