Tuesday , September 29 2020
Lajmi i fundit

Abazoviq ne Strazbur: MAJA E PUSHTETIT MBRON KRIMINELËT

Dritan Abazovic Parlament, Dritan Abazoviq Parlament“Mali i Zi ka bërë shumë hapa para drejt BE-së, çka edhe e dallon nga shtetet e tjera të Ballkanit. Por, Mali i Zi dallon edhe me atë që tek ne pushteti nuk është ndryshuar kurrë”, tha deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq në mbledhjen e sotme të Këshillit parlamentar të Bashkimit evropian dhe të Malit të Zi për stabilizim dhe asocim (POSP) në Strazbur.

Duke marrë parasysh këtë fakt, tha Abazoviq, është fare e logjikshme në Mal të Zi institucionet janë të politizuara, që nuk ekziston vullneti për luftën kundër krimit të organizuar, si dhe që njerëzit nga ky mjedis janë të lidhur dhe nën mbrojtjen e dikujt nga maja e pushtetit.

Ai në diskutimin e vet ka theksuar që afera Incizimi (Snimak) është bashkim për zbatimin e punëve ilegale, kështu që paraqet krim të organizuar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top