Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Adea mbërriti në Stamboll: TË HËNËN FILLON SHËRIMIN

IMG-d7b482d276e1890a03b73d80fe5e6711-VBashkëqytetarja jonë Adea Dervishaga mbërriti me prindërit e vet në Stamboll, mëson Portali Ul-info.

Ajo të hënën në klinikën “Live Hospital” do të kryejë analizat dhe do të vazhdojë shërimin nga paraliza cerebrale.

Prindërit e Adeas falënderuan përzemërsisht të gjithë ato që në çfarë do lloj mënyre ndihmuan që vajza e tyre të jetë në Turqi dhe thanë se shpresojnë që procesi i shërimit do të jetë i suksesshëm.

One comment

  1. insha Allah ke sherim te shpejt adea

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top