Wednesday , October 28 2020
Lajmi i fundit

Afër Dubrovnikut: U ARRESTUAN PESHKATARËT SHQIPTARË

Policia detare e Kroacisë ndaloj të dielën ekuipazhin e peshkarexhës shqiptare në peshkim të paligjshëm brenda ujrave territoriale të Kroacisë. Ato kanë peshkuar në Konavle, në jugperëndim nga vendi Molunat, apo 30 kilometër në jug të Dubrovnikut lajmëron Dalmacia news.

Në peshkarexhën shqiptare ishin udhëheqësi dhe tre anëtarë të ekuipazhit, të gjithë shtetas të Shqipërisë.

Mbas përfundimit të hetimit ato, me propozimin për akuzë, u sollën në Gjykatën themelore në Dubrovnik.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top