Monday , February 17 2020
Lajmi i fundit

Agjencia: HUMBJET NË RRJETIN E UJËSJELLËSIT NË ULQIN AFËR 75 PËR QIND

Kroni, Cesma, Uji, VodaHumbjet teknike dhe komerciale të ujit në zonën bregdetare të Malit të Zi është 72 për qind, tregon raporti i Agjencisë Rregulluese për Energjetikë.

Sipas këtyre të dhënave, shkalla e ujit të pafaturuar në territorin e Komunës së Ulqinit është më e lartë dhe është në nivelin e 74,63 për qind.

Pra, prej katër litrash ujë të cilat hyjnë në rrjetin e ujësjellësit nga burimet e Ulqinit vetëm një litër paguhet!?

One comment

  1. Tan vjedhin, tan jena hajna. Ska met kush pa ja qit tymin

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top