Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

Agjencia: NË ULQIN ÇMIMI I UJIT MË I ULËTI NË BREGDET

Uji, voda, VodacomAgjencia Rregulluese për Energjetikë, që pjesë të kompetencës ka edhe rregullimin e çmimit të ujit, publikoi raportin e fundit.

Siç thuhet në këtë document, çmimi i ujit në Komunën e Ulqinit është 80 cent dhe është më i ulëti në Bregdet, gjersa çmimi më i lartë është në Kotorr ku kushton 1,03 euro.

Shtohet se në Ndërmarrjen Publike “Ujësjellës dhe Kanalizime” në Ulqin janë të punësuar 124 punëtorë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top