Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

Agrovita-Eco: BUKA POPULLORE E TITOS DHE KRIPA E ULQINIT

TITO HljebKompania “Agrovita-Eco” ka nisur pak kohë më pare prodhimin e bukës popullore gjysmë të bardhë – TITO.

Në deklarimin e këtij prodhimi, siç shkruan “Vijesti”, qëndron se ai përbëhet prej miellit të tipit 850, tharmi natyror, të kripës së Ulqinit dhe ujit.

“Kjo bukë prodhohet sipas standardeve të cilët ishin në fuqi në kohën e shokut Tito”, tha pronari i kësaj firme nga Podgorica Svetozar Radonjiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top