Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Aksionarët e vegjël: SHTETI TË BLEJË AKSIONET E KRIPORES

Solana, KriporjaAnëtari i Këshillit të Shoqatës së Aksionarëve të Vegjël Tripko Krgoviq tha se shteti gaboi kur e privatizoi Kriporen.

Sipas fjalëve të tija, tani duhet shteti duhet të përmirësojë gabimin dhe të blejë aksionet e kësaj ndërmarrje me rëndësi strategjike.

Përfaqësuesi i Eurofondit Bojsha Shotra tha se shteti sillet si pronar në Kripore në të cilën nuk ka asnjë aksion.

Ai vlerësoi se shteti po bënë dhunë juridike ndaj aksionarëve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top