Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Aksioni: HENDBOLLISTET E REJA MBLODHEN MBI 1.500 EURO

Aksioni i hendbollisteveKlubi i hendbollit nga Ulqini është kyçur në mënyrë konkrete në aksionin e grumbullimit të parave për shërimin jashtë shtetit të Mersihes dhe Adnan Resulbegoviqit.

Kështu në dy ditët e kaluara lojtaret e reja të këtij kolektiv kanë grumbulluar mbi 1.500 euro, të cilat do të paguhen nesër në xhiro-llogarinë e Adnan Resulbegoviqit.

Po ashtu, është paralajmëruar që aksionet e ngjashme i planifikojnë edhe disa klube tjera sportive, komunitetet fetare dhe institucionet arsimore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top