Thursday , August 16 2018
Lajmi i fundit

Aksioni i MOGUL-it: VALDANOSI DUHET TË MBROHET MË SHUMË

IMG_0154Në kuadër të projektit „Valdanosi – simboli i Ulqinit“ sot përfaqësuesit e OJQ MOGUL para ndërtesës së Komunës kanë ndarë fletushka dhe kanë biseduar me qytetarët e Ulqinit.

„Qëllimi jonë është sensibilizimi i opinioni dhe që i tërë gjiri i Valdanosit, si ekosistem unik, të vendoset nën shkallë më të lartë të mbrotjes. Më së miri do të ishte të jetë përmendore e natyrës“, tha drejtori ekzekutiv i kësaj organizate joqeveritare Xhemal Peroviq.

Ai shtoi se qytetarëve do tu ofrohet të nënshkruajnë peticionin online, i cili pastaj do t’i dorëzohet Kuvendit komunal të Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top