Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

Aksioni i Policisë: GJENDET DROGA, 19 PERSONA DËNOHEN PËR SHKAK TË MOSLAJMËRIMIT TË QËNDRIMIT

Buna (4)Punonjësit e Drejtorisë së Policisë së MPB-së – Departamenti i sigurisë kufitare Ulqin, në bashkëpunim me punonjësit e Departamentit për luftë kundër drogës dhe Njësisë së Sigurisë Ulqin dhe në bashkëpunim me Policinë Komunale, dje në hapësirën e Plazhit të Madh dhe Grykëderdhjes së Bunës gjeten dhe sekuestruan rreth 450 gram marihuanë e cila ishte e groposur dhe e lënë.

Siç thueht, tre persona u proceduan për shkak të drogës, gjersa me për kundërvjajte u dënuan 19 të huaj të cilët nuk e lajmëruan qëndrimin.

Shtohet se masa e ndalimit të qëndrimit iu dha 10 shtetasve të huaj të cilët nuk plotësuan kushtet për qëndrim në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top