Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Aksioni i Policisë Komunale: HEQJA E AUTOMJETEVE TË DËMTUARA

IMG-3c32a6956c29ec816ef5d074aa2b5037-VNga Policia Komunale u njoftua se filloi aksioni i heqjes së automjeteve të dëmtuara nga sipërfaqet publike.

„Aksioni po bëhet me marimangë dhe do të zgjasë disa ditë. Disa automjete janë me vite në rrugë“, tha shefi i Policisë Komunale Milazim Mustafa.

Ai tha se automjetet e dëmtuara në hapësirat publike japin fotografinë e shëmtuar për Ulqinin, si dhe ato edhe më shumë e theksojnë mungesën e vendeve për parkim në këtë qytet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top