Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Aksioni për Adean: PARALAJMËROHET PËRKRAHJA E NJË SËRË SHOQATASH

Adea (1)Disa javë pas fillimit të aksionit të grumbullimit të ndihmës për 13-vjeçaren Adea Dervishaga, e cila nga lindja vuan nga paraliza cerebrale, u grumbullua pak më shumë se shtatë mijë euro, mëson Portali Ul-info.

Për vazhdim të shërimit dhe trajtimin me qëliza amë në Stamboll, në klinikën “Liv Hospital”, është e nevojshme të grumbullohen rreth 40.000 euro.

Është paralajmëruar që në ditët e ardhshme disa shoqata dhe organizata do të iniciojnë aksionet donatore për Adean.

Xhiro llogaria prej ku mund të paguhen mjetet nga Mali i Zi:

510-220500216065-96

Instruksionet për pagesa nga jashtë shtetit:

Crnogorska Komercijalna Banka AD Podgorica
SWIFT CKBCMEPG
IBAN ME25510220500421606596
Emri dhe adresa: DERVISAGA R. ADEA, Djuro Djakonovica 18, Ulcinj Montenegro

 

 

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top