Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Aksioni për Emron: PËR 24 ORË U GRUMBULLUA ÇEREKU I MJETEVE TË NEVOJSHME

474590E5-8D81-4ACC-851C-61CEFED6D3C4Për vetëm 24 orë për shërimin e Ulqinakut të ri Emro Abazit në spitalin e specializuar në Këln, në Gjermani, janë mbledhur mbi 100.000 euro, gjegjësisht çereku i parave të nevojshme.

Aksioni i grumbullimit të parave vazhdon edhe ditët e ardhshme, kur do të sigurohet ndihma edhe përmes mesazheve nga telefonat celular.

Përndryshe, xhiro – llogaria është e hapur në emrin e Noemi Abazoviq tek NLB banka:

530-0200100089563-32

si dhe në https://www.gofundme.com/f/per-sherimin-e-emros

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top