Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Aksioni: PYLLËZIMI I PARKUT NË METERIZ

Pylli i pishave, Borova sumaPër të premten është paraparë aksioni i pyllëzimit të parkut në Meteriz.
Organizatorë janë EU info qendra e Malit të Zi, Komuna e Ulqinit, Ndërmarrja Publike “Veprimtaritë Komunale”, OJQ Eco Logic dhe OJQ Dr. Martin Scheider Jacoby.
Vendi i takimit është pylli/parku në maje të Meterizit, në ora 11.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top