Sunday , May 31 2020
Lajmi i fundit

Allkoviq: PËR PRODHIM MË TË MIRË TË ULLIRIT NEVOJITET MBROJTJA

Qazim Alkoviq, Cazim AlkovicEksperti i njohur për ullishtari Qazim Allkoviq deklaroi se sezoni i kaluar tregoi që pa mbrojtje adekuate të frutit nuk ka prodhim të sigurt të ullirit.

„Duhet të punohet në përmirësimin e infrastrukturës në ullishta, fillimisht në ndërtimin dhe rindërtimin e rrugëve ekzistuese në ullishtë“, tha Allkoviq.

Siç shtoi, duhet të punohet edhe në krijimin e mbrojtjes sistematike të ullirit, në veçanti nga miza e ullirit, sepse shembujt individual nuk japin rezultate.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top