Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Aneksi PDS-Forca: VALORIZIMI I VALDANOSIT, TË MIRAT DETARE, KOMUNA E MALËSISË

Aneksi PDS-Forca, Aneks DPS-ForcaPartia demokratike e socialistëve ka publikuar në faqen e vet Aneksin 2 të Marrëveshjes së koalicionit paszgjedhor të bashkëpunimit me “Forcën për bashkim” me të cilin, siç thuhet, përcaktohet dinamika e operacionalizimit dhe konkretizimit të çështjeve të dakorduara.

Në fillim të Aneksit theksohet se nënshkruesit e Marrëveshjes në afatin prej 60 ditësh “do të përgatisin propozimin e zgjidhjes juridike të Ullishtës në Valdanos duke siguruar interesat e shtetit, Komunës dhe pronarëve të ullishtës”.

Shtohet që me zgjidhjet e reja të propozuara do të përfshihet valorizimi turistik, si dhe ndërtimi i hotelet në Mendër.

Aneksin 2 të nënshkruar mund ta lexoni duke klikuar këtu -> dps_-_forca

One comment

  1. Arritje kapitale e Forces: po hyjn bagerat ne Valdanos! Zot na ruaj ment e kres.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top