Friday , May 25 2018
Lajmi i fundit

Anketa ndër të rinjtë edhe në Ulqin: TË DHËNA QË ALARMOJNË

Panorama, Ulqin, Ulcinj, Sheshi i ullirit, Qendra, CentarHulumtimi të cilin e kanë bërë Forumi MNE dhe agjencia De Facto solli deri tek përfundimi që të rinjtë në Mal të Zi janë kategori krejtësisht e lënë pas dore, tha menaxherja programore e OJQ Forum MNE Tamara Çirgiq, e cila morri pjesë në hulumtim.

Hulumtimi është kryer ndër nxënësit e shkollës së mesme prej nëntorit të vitit të kaluar deri në janar të këtij viti, në shtatë qytete, Ulqin, Plavë, Rozhaj, Berane, Podgoricë, Herceg Novi dhe Nikshiq.

Sipas numërimit të fundit të popullsisë në Mal të Zi janë 21,4 për qind të rinj.

Rezultatet, siç theksojnë në këtë OJQ, janë alarm i kuq për çdo familje, si dhe për tërë shoqërinë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top