Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Anketa: TË RINJTË NË ULQIN MË SË SHPESHTI LEXOJNË PORTALET, MË SË PAKU MEDIAT E SHKRUARA

Tinejdzeri, ucenici, studentiTinejxherët në Ulqin nuk janë shumë të interesuar për mediat e tjera përveç atyre në internet, tregoi hulumtimi të cilin e bëri OJQ „Ul info“.

Ato më së shpeshti ndjekin portalet, ndërsa në vendin e dytë për nga popullariteti është Youtube, e pastaj televizioni dhe radio online.

Të rinjtë diç më pak ndjekin programet argëtuese dhe informative në TV, ndërsa më së paku vëmendje i kushtojnë mediave të shkruara (gazetave dhe revistave).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top