Wednesday , March 20 2019
Lajmi i fundit

Apel: NEVOJITET NDIHMË PËR ERVININ E VOGËL

eRVINVogëlushi Ervin Begziq është i sëmurë nga paraliza cerebrale. Ai pak kohë më parë ishte në Belgjikë ku u mjekua me trajtim special i cili përfshinte akupunkturën, injeksionet për zhbllokimin e venave, masazhin profesional, analizën e tërësishme të indeve të kockave dhe të qelizave të gjakut trajtimin psikologjik dhe zhvillimin e trurit dhe të tjera. Rezultatet janë të mira dhe përmirësimi është i dukshëm.

Mirëpo, Ervinit i nevojitet edhe një mjekim në Belgjikë ku mjekët me intervenimin trejavor me shufrat e metalit do të mundësojnë lëvizjen deri në 70%, që do të ishte sukses i jashtëzakonshëm.

Për vazhdimin e mjekimit nevojiten edhe 12.000 euro prandaj luten të gjithë që kanë mundësi të ndihmojnë Ervinin e vogël.

Xhiro llogaria është 535-0900200011148-61 PRVA BANKA në emrin Mertia Beqa.

Për pagesa jashtë shtetit: 09030500006274

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top