Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Apeli i radhës nga Drejtoria: GJENDJA ALARMANTE ME MIZËN E ULLIRIT

 

Miza e Ullirit, Muva maslineNë krahasim me kontrollin e bërë para një jave u shënua rritja e madhe e numrit të mizave në Ulqin, njoftohet nga Drejtoria për Sigurinë Ushqimore, veterinë dhe punë fitosanitare.

Siç theksohet, për shkak të situates momentale në terren, e cila mund të quhet alarmante, rekomandohet që menjëherë të bëhet trajtimi kimik.

Shtohet që ullishtarët duhet të kujdesen që mos ta përsërisin trajtimin më shumë se dy herë me të njëjtën materie aktive.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top