Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

APK: MË SË SHUMTI TË KORRUPTUAR NË SHËNDETËSI, ADMINISTRATË DHE INSPEKCIONE

ASK AgencijaQytetarët e Malit të Zi mendojnë se korrupsioni është më së shumti i pranishëm në shëndetësi, administratë shtetërore dhe shërbime inspektuese, tregoi hulumtimi të cilin për nevojat e Agjencisë për parandalimin e korrupsionit (APK) u bëri në fillim të këtij muaji.

Ndër komunat të cilat janë përfshirë me hulumtim ishte edhe Ulqini.

Numri më i madh i hulumtuesve (41 për qind) është i bindur që niveli i korrupsionit është i njëjtë si vitin e kaluar, gjersa rreth 10 për qind mendojnë që është rritur.

Rezultatet e hulumtimit mund t’i shihni në këtë link:

http://www.antikorupcija.me/media/documents/Rezultati_istra%C5%BEivanja.pdf

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top