Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

ART klub: NË FILLIM TË KORRIKUT FESTIVALI I FILMIT

Shoqata e artistëve dhe intelektualëve „Art klub“ ka deklaruar  se bë fillim të muajit të ardhshëm do të organizohet “Festivali i filmit të shkurtër dokumentar”. “ Planifikojmë që nga 5 deri më 7 korrik të paraqesim dhjetë filma të njohur të këtij zhanri të cilët i kanë bërë regjisorët nga Shqipëria dhe Kosova”, tha për portalin UL-info kryetari i kësaj shoqate Ali Salaj.

Sipas fjalëve të tija, vitin e ardhshëm në Ulqin do të mbahet “Festivali i filmit ekologjik”. “Qëllimi i këtyre aktiviteteve është zhvillimi i vetëdijes në këtë trevë për artin e filmit dhe plotësimi i ofertës turistike”, shtoi Salaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top