Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Artistët e Ulqinit prapë në skenë: VAZHDIMI I FILMIT “PSE ME DON”

 

Pse më DonMbasi qe filmi i parë kishte shumë sukses dhe ka ishte shumë i pëlqyer nga ana e publikut, ata vijnë këtë radhë me PSE ME DON 2 (Shtatzënia).

Stafi është zgjeruar, do të marrin pjesë aktorë te ri dhe filmi është duke u realizuar në nivel më të lartë dhe më profesional. Aktorët po bëjnë punë të palodhshme për të argëtuar publikun i cili ishte frymëzimi i këtij hapi.

Premiera do të jetë në muajin prill të vitit 2020.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top