Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Atraksion në Ulqin: LUNDRIMI DHE KËNAQËSIA NË “LUX PIRATES BOAT”

TurkuMysafirët dhe vizituesit të cilët pushojnë në rivierën e Ulqinit kanë mundësi unike që këtë sezon të kënaqen në lundrim në akvatoriumin e Ulqinit.

Çdo ditë, nga Molja e Madhe në Kepin e Gjeranave, lundron “Lux Pirates Boat”, nga Buna në Krruç.

Për të gjithë informatat mund të kontaktoni në numrin e telefonit 069 565 044, ose me kontakt të drejtpërdrejtë me ekuipazhin e kësaj anije.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top