Saturday , June 24 2017
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Marnikoviq: KEMI DORËZUAR KËRKESËN, PAGAT NA JANË ZVOGËLUAR PADREJTËSISHT

Euro

Kryetari i Organizatës sindikale në Komunë të Ulqinit Luka Marnikoviq ka deklaruar se gati të gjithë punëtorët e administratës lokale kanë nënshkruar kërkesën e dërguar kryetarit të komunës Nazif Cungut dhe sekretarit për buxhet dhe financa Sead Osmanoviq për harmonizimin dhe rillogaritjen e pagave. Ato në shkresë të cilën e kanë dërguar dje kanë kërkuar kompensimin e pagave në lartësi ... Read More »

„Dan“: ZGJEDHJET LOKALE NË ULQIN NË VJESHTË

dan

Zgjedhjet lokale në Ulqin duhet të organizohen me siguri në tetor ose në nëntor, në të njëjtën kohë kur do të mbahen zgjedhjet lokale në Mojkovac, Petnicë dhe Cetinë, shkruan “Dan”. Kjo gazetë shkruan se mandati i Parlamentit lokal do të shkurtohet për shkak të mosmarrëveshjeve dhe animozitetit gjithnjë e më të madh në mes partive nacionale shqiptare. Shtohet që ... Read More »

BI: BAJRAMI TË DIELËN, E HËNA DHE E MARTA DITË PUSHIMI

Xhamia e Pazarit, Dzamija

Nga Bashkësia islame e Ulqinit u njoftua se dita e parë e Bajramit të Ramazanit është të dielën, me 25 qershor. Në të gjithë xhamitë në territorin e komunës së Ulqinit, namazi i sabahut do të falet me fillim në ora 5.38 minuta. Nga Ministria e punës dhe e mirëqenies sociale u njoftua se e hëna dhe e marta do ... Read More »

Emërime: ARBEN LLUNJI DREJTOR I SHF „MARSHALL TITO“

arben2

Doktoranti në Universitetin e Novi Sadit Arben Llunji, është drejtori i ri i Shkollës fillore „Marshall Tito“. „Mendoj që Llunji, duke marrë parasysh referencat profesionale, do të sigurojë përmirësimin e cilësisë të punës arsimore – edukative dhe realizimin e Programit të ofruar të zhvillimit të institucionit“, thuhet në arsyetimin e këtij vendimi të ministrit të arsimit Damir Shehoviq. Përndryshe, Llunji ... Read More »

Prej ditës së parë: DISA MIJËRA KONSUMATORË VIZITUAN HIPERMARKETIN „VOLI“

Cungu Bokan

Ulqini të enjten fitoi objekt reprezentues. Në Bulevardin „Teuta“ u hap hipermarketi i parë i kompanisë „Voli“, të cilin nga hapja, në ora 10, e kanë vizituar disa mijëra qytetarë të Ulqinit dhe turistë. Të gjithë ato u binden vet që një objekt i tillë, me sipërfaqe 3000 metër katror, në dy nivele, i mungoi qytetit, ndërsa shfrytëzuan edhe zbritjen ... Read More »

Këshilli për privatizim: NË TENDER KOMPLEKSI I NHT “RIVIERA E ULQINIT”

hotel-olimpik

Këshilli për privatizim dhe projekte kapitale ka shpallur të mërkurën thirrjen publike për pjesëmarrje në tender për qiramarrje afatgjate të kompleksiot të Ndërmarrjes hotelerike – turistike (NHT) Riviera e Ulqinit. Ofertuesve të intereseuar për qiramarrje 30 vjeçare janë ofruar hotelet Olimpik dhe Belvi dhe restoranti me përmbajtjet tjera prëcjellëse, në pronësi të NHT Riviera e Ulqinit, si dhe toka në ... Read More »

Në sezon: ORAR MË I GJATË I PUNËS I FILIALIT TË POLICISË NË ULQIN

reg-ulcinjska-policija

Për shkak të vëllimit të rritur të punës dhe numrit të madh të kërkesave për tërheqje të dokumenteve, si dhe kërkesave për ofrimin e shërbimeve tjera nga fusha e njësive zonale dhe filialeve të Ministrisë së punëve të brendshme gjatë muajve veror, MPB-ja njoftoi se ka vendosur që në komunat bregdetare të vendos orar të zgjatur të punës gjatë zgjatjes ... Read More »

Elezaga: NË KËTË KAOS NUK PRITEN TURISTËT

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Kryetari i Klubit të këshilltarëve të PSD-së Skender Elezaga ka thënë se askush nga kompetentët nuk mendon për përgatitjen e sezonit “prej të cilit varet ekzistenca e 90 për qind të qytetarëve”. “Mirëpo, diçka po punohet në qytet”, tha ai në mënyrë ironike duke shtuar se “mbizotërojnë ethe të vërteta deri sa të ngritët edhe një kat, shtohet edhe një ... Read More »

Nrekiq uroi Ditën e partisë: SUKSESET NË TË KALUARËN GARANCI PËR TË ARDHME TË SIGURT

loro-nrekiq

Urimi i kryetarit të KK të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin Loro Nrekiq me rastin e 22 qershorit, Ditës së kësaj parti. Në emër të Këshillit komunal dhe ekzekutiv të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin dhe në emrin tim personal dëshiroi të ju urojë më përzemërisht Ditën e parties tone të gjithë anëtarëve, votuesve dhe simpatizuesve tone. Këtë ... Read More »

Hoxhiq: HYJMË TË PAPËRGATITUR NË SEZONIN KRYESOR

Xhelal Hoxhiq, Dzelal Hodzic

Çështja e pazgjidhur e deponimit të mbeturinave dhe derdhja e ujërave të zeza në Kanalin e Kripores janë dëshmia më e mire që në sezonin kryesor si qytet po hyjmë të papërgatitur. Çdo gjë bëhet në mënyrë kabinetike dhe prandaj jemi ku jemi”, deklaroi aktivisti i sektorit joqeveritar Xhelal Hoxhiq. Ai tha se përgatitjet për këtë sezon duhet të fillonin ... Read More »

Scroll To Top