Tuesday , November 19 2019
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Në mbledhjen e KK: ZENEPA LIKA NËNKRYETARJA E RE E KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit është parashikuar dhënia e pëlqimit për emërimin e nënkryetarit të ri të komunës së Ulqinit. Siç mëson Portali Ul-info, në këtë vend Koalicioni „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“, gjegjësisht, Iniciativa qytetare „Perspektiva“, ka propozuar Zenepe Likën. Ajo me profesion është arkitekte dhe ka jetuar kohë të gjatë në Gjermani, në ... Read More »

Mbledhja e KK: NESËR PËR KREDI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nesër duhet të mbahet mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën duhet të bihet vendimi për marrjen e kredisë prej 1,2 milion euro. Me këto mjete është parashikuar që të shlyhen pesë paga të prapambetura ndaj punëtorëve të organeve të vetëqeverisjes lokale, pjesa më e madhe e detyrimeve ndaj të punësuarve në institucione publike ndërsa një pjesë planifikohet ... Read More »

Të hënën: NJË PJESË E RANËS PA RRYMË

Për shkak të punëve të planifikuara, më 09.06.2014, të hënën, konsumatorët të cilët furnizohen nga TS 10/0,4 kv “Rana”, rrjeti me tension të ultë kah “Belavista”, do të mbesin pa furnizim me energji elektrike prej orës 08:00 deri në 15:00, është lajmëruar nga Elektrodistribucioni i Ulqinit. Read More »

Qeveria e MZ: NË BREGDET 100 INSPEKTOR!

Në mënyrë që të forcojnë kontrollin e punës së ndërmarrjeve në Bregdet, Drejtoria për punë inspektuese gjatë sezonit ka angazhuar rreth 100 inspektor, transmeton Portali RTCG. Aktivitetet e inspekcionit janë unifikuar në Ekipin koordinues për përcjelljen e sezonit turistik, ndërsa thuhet që prioritet është kontrolli i ndërmarrjeve të cilat punojnë në zonën e të Mirave detare. Përveç kësaj do ti ... Read More »

Në samitin e të rinjve të Europës: ABAZOVIQ PANELIST

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq do të jetë panelist në – European Youth Summit: 100 for the net 100 in the Danube regjion – të cili e organizon Rrjeti i Forumit europian Alpbach, në Sarajevë. Abazoviq tha sot që e ardhmja e Ballkanit perëndimor varet kryesisht nga ajo se çfarë janë në gjendje gjeneratat tjera të bëjnë ... Read More »

Ujësjellësi: MARRËVESHJA ME GJEKEN PËR NDËRPRERJE TË GREVËS

Organizata sindikale NP Ujësjellës ka arritur dje marrëveshjen kornizë me kryetarin e Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për ndërprerjen e grevës së përgjithshme. Siç është deklarua nga Sindikata mbas takimit, punëtorëve të cilët janë në grevë për shkak se nuk iu janë shlyer nëntë paga, shpenzimet e udhëtimit, ndërsa kontributet nuk iu janë paguar që në mars të vitit 2012, ... Read More »

Në Festivalin në Bijelo Pole: VENDI I DYTË PËR ULQINAKËT

Shefqet Luca

Shfaqja “Servantes dhe Dulçinea”, në regjinë e Munib Abazit, fitoi vendin e dytë në Festivalin e amatorëve teatral të Malit të Zi, të 44 me radhë, i cili përfundoi mbrëmë. Juria e përbërë prej tre anëtarësh, të cilin e udhëhoqi Ivona Çoviq, ia ndau çmimin për rolin më të mirë mashkull Shefqet Lucës, gjegjësisht Mehmet Begut në dramën “Servantes dhe ... Read More »

OJQ “Horizonti i ri”: MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KOMUNËN E ULQINIT

Sot në Kabinetin e Kryetarit të Komunës së Ulqinit, u nënshkrua MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI në mes të Komunës së Ulqinit dhe organizatës së shoqërisë civile “Horizonti i Ri”, i cili parasheh hartimin e Planit Lokal të Veprimit për të rinj. Në takimin në të cilin, përpos Kryetarit të Komunës z. Fatmir Gjeka, morën pjesë edhe nënkryetarët e komunës – z. Ardijan ... Read More »

Të shtunën: EKSPOZITA E PIKTURAVE TË ARTISTEVE NGA ULQINI

Vera Androvic

Të shtunën, më 7 qershor, me fillim në ora 19:30 në Qendër për kulturë në Ulqin do të hapet ekspozita e pikturave të Punëtorisë artistike për të rritur nga Ulqini. Kjo punëtori ekziston që prej vitit 2007dhe e drejtojnë dy artiste tona të njohura, Renata Mashanoviq Rijavec dhe Vahida Hasanagiq Nimanbegu. Me piktura të veta do të prezantohen: Lilana Glenxha, ... Read More »

Scroll To Top