Friday , January 24 2020
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Inspekcioni: NË SHËNJESTËR PLAZHET

Plazhi i madh, Velika Plazha

Nga Ministria e financave të Malit të Zi është paralajmëruar që do të vendoset dhe kategoria e re e parregullsive të cilat qytetarët do të kenë mundësi ti lajmërojnë gjatë sezonit të ardhshëm turistik me emrin – Parregullsitë në plazhe. Qytetarëve janë dhënë në dispozicion tre mundësi të lajmërojnë parregullsitë e vërejtura: nëpërmjet aplikacionit në celular “Budi odgovoran”, faqes së ... Read More »

Këshilli gjyqësor: BUZUKU PROPOZOI SHKARKIMIN E SEKULIQIT

Këshilli gjyqësor në mbledhjen e mbajtur me 06.06.2014, duke vendosur sipas propozimit të kryetares së Gjykatës themelore të Ulqinit Lirije Buzuku për shkarkimin e gjykatësit Radomir Sekuliq, ka vërtetuar që ka baza për zbatimin e procedurës për shkarkimin e tij, thuhet në kumtesën e këtij institucion të cilin e drejton kryetarja e Gjykatës supreme Vesna Medenica. Shtohet që ky propozim ... Read More »

Kualifikimet për Ligën e dytë: HUMBET FEDERALI

Federal

Në xhiron e tretë të barazhit për kualifikim në Ligën e dytë të Malit të Zi në futboll Federali ka humbur në Berane nga skuadra “Radniçki”, me rezultatin 2:0. Iskra nga Danillovgradi në këtë xhiro ishte e lirë. Tani të tre skuadrat, përndryshe fituese në Ligën Jugore, të Mesme dhe Veriore, kanë nga tre pikë. Në xhiron e ardhshme Radniçki ... Read More »

Në mbledhjen e KK: ZENEPA LIKA NËNKRYETARJA E RE E KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit është parashikuar dhënia e pëlqimit për emërimin e nënkryetarit të ri të komunës së Ulqinit. Siç mëson Portali Ul-info, në këtë vend Koalicioni „Bashkë për të ardhmën e Ulqinit“, gjegjësisht, Iniciativa qytetare „Perspektiva“, ka propozuar Zenepe Likën. Ajo me profesion është arkitekte dhe ka jetuar kohë të gjatë në Gjermani, në ... Read More »

Mbledhja e KK: NESËR PËR KREDI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nesër duhet të mbahet mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën duhet të bihet vendimi për marrjen e kredisë prej 1,2 milion euro. Me këto mjete është parashikuar që të shlyhen pesë paga të prapambetura ndaj punëtorëve të organeve të vetëqeverisjes lokale, pjesa më e madhe e detyrimeve ndaj të punësuarve në institucione publike ndërsa një pjesë planifikohet ... Read More »

Të hënën: NJË PJESË E RANËS PA RRYMË

Për shkak të punëve të planifikuara, më 09.06.2014, të hënën, konsumatorët të cilët furnizohen nga TS 10/0,4 kv “Rana”, rrjeti me tension të ultë kah “Belavista”, do të mbesin pa furnizim me energji elektrike prej orës 08:00 deri në 15:00, është lajmëruar nga Elektrodistribucioni i Ulqinit. Read More »

Qeveria e MZ: NË BREGDET 100 INSPEKTOR!

Në mënyrë që të forcojnë kontrollin e punës së ndërmarrjeve në Bregdet, Drejtoria për punë inspektuese gjatë sezonit ka angazhuar rreth 100 inspektor, transmeton Portali RTCG. Aktivitetet e inspekcionit janë unifikuar në Ekipin koordinues për përcjelljen e sezonit turistik, ndërsa thuhet që prioritet është kontrolli i ndërmarrjeve të cilat punojnë në zonën e të Mirave detare. Përveç kësaj do ti ... Read More »

Në samitin e të rinjve të Europës: ABAZOVIQ PANELIST

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq do të jetë panelist në – European Youth Summit: 100 for the net 100 in the Danube regjion – të cili e organizon Rrjeti i Forumit europian Alpbach, në Sarajevë. Abazoviq tha sot që e ardhmja e Ballkanit perëndimor varet kryesisht nga ajo se çfarë janë në gjendje gjeneratat tjera të bëjnë ... Read More »

Scroll To Top