Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

PSD: VENDIMI PËR AKVA-PARK MESAZH I MIRË NGA ULQINI

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Partia socialdemokrate ka vlerësuar që miratimi i vendimit për shpalljen e thirrjes publike për qiradhënie afatgjate të patundshmërisë për ndërtimin e akva-parkut është mesazh i mirë që është nisur investitorëve. “Neve pikërisht na mungojnë përmbajtjet që do të pasurojnë ofertën, ndërsa akva-parku është hap i mirë në këtë drejtim”, tha shefi i Klubit të këshilltarëve të kësaj parti në Parlamentin ... Read More »

Inspekcioni: PËR DILERËT E DHOMAVE DËNIMI 150 EURO

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Edhe këtë verë në hyrje të qyteteve bregdetare mund të shihen dilerët e dhomave të cilët mbushin, para së gjithash, objektet që nuk janë të regjistruar. Kështu fitojnë përqindjen të cilën askush nuk e taton, njëjtë sikur dhe qiradhënësit e paligjshëm të dhomave. Nga Drejtoria për punë inspektuese është thënë Portalit Analitika që dënimi për dilerët e dhomave është 150 ... Read More »

KK: MIRATOHET VENDIMI PËR NDËRTIMIN E AKVA-PARKUT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kuvendi komunal i Ulqinit solli sot vendimin për dhënien me qira të tokës për ndërtimin e akva parkut në Shtoj. Toka me sipërfaqe prej rreth 27 mijë metër katror jepet me qira për 30 vite. Çmimi fillestar i qirasë për metër katror është 1,1 euro. Kryetari i komunës së Ulqinit tha që në këtë mënyrë është çuar mesazhi i mirë ... Read More »

BI: NAMAZI PËR VIKTIMAT NË PALESTINË

Xhamia e Pazarit, Dzamija

Në të gjitha xhamitë e Malit të Zi, ashtu edhe në Ulqin, sot me vendim të Meshihatit të Bashkësisë islame, është falur namazi i xhenazes në mungesë për të gjithë shehidët e vrarë në Gaza. Në sulmet e egra të ushtrisë izraelite të cilët zgjasin tashmë 18 ditë në rripin e Gazës kanë vdekur mbi 800 njerëz, kryesisht civil. Përdorimin ... Read More »

KK: PSE NUK KA ROJTAR PAS ORËS 15 NË TRAFOSTACIONIN KATËRKOLLË?

Haxhi Sulejmani

Shefi i Klubit të këshilltarëve të koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“ Haxhi Sulejmani ka pyetur organet komunale a dinë se pas orës 15 nuk ka rojtar në trafostacionin në Katërkollë? Ai tha që kjo nuk ishte rast më herët duke shtuar që nëpërmjet këtij trafostacion furnizohet me energji elektrike gati gjysma e territorit të komunës së Ulqinit. „Kjo ... Read More »

Gjykata e lartë: RRËZOHEN VENDIMET PËR “PARTIZANSKI PUT”!

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Gjykata e lartë e Malit të Zi sipas revizionit të komunës së Ulqinit ka sjell vendimin me të cilin janë rrëzuar vendimet e Gjykatës së apelit dhe atë ekonomike në rastin e njohur “Partizanski put” në pjesën e cila ka të bëj me kamata. Ky rast është kthyer në procedurë të përsëritur, ndërsa është sjell vendimi që komuna nuk duhet ... Read More »

Ekologët: PHU PËR KRIPORE I MIRË, LIQENI I SHASIT NË RREZIK

Liqeni i Shasit, Sasko jezero

Drejtori i Qendrës për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve Darko Saveliq ka përshëndetur Draftin e Planit hapësinor urbanistik të Ulqinit në pjesën e cila ka të bëj me Kriporen. Me këtë dokument parashikohet që në Kripore të prodhohet kripa. “Por, është e nevojshme që pushteti lokal të jap vërejtje që njëkohësisht të ruhen basenet për kristalizimin e kripës”, tha ai. ... Read More »

Në plazhin “Mojito”: DITËT E KUBËS DHE SALSËS

540741_633509850006487_681013964_n-720x478

Qiramarrësit e plazhit “Mojito” në Plazhin e madh kanë njoftuar që në tre ditët e ardhshme (25-27 korrik) në këtë hapësirë, për të dytën herë, do të mbahet manifestimi me emrin “Ditët e Kubës dhe salsës”.Në ambientin e shkëlqyeshëm të Plazhit të madh, vizitorët do të mund të kënaqen në vallëzimet e nxehta latinoamerikane me instruktorët profesional, ushqimin kuban me ... Read More »

Dr Roloviq: A E DËGJON KUSH ZHURMËN NGA ISH “EKSPRES RESTORANTI”?

Milan-Rolovic

Këshilltari i Frontit demokratik dr Millan Rolloviq ka ftuar pushtetin lokal të bëjë përpjekje që të zvogëlohet volumi i muzikës e cila për çdo natë performohet në tarracën e ish “Ekspres restorantit” në Plazhin e vogël. “Siç afrohet sezoni drejt kulmit, ashtu edhe decibelët e muzikës së gjallë nga kjo tarracë rriten”, tha ai në Kuvendin komunal duke shtuar që ... Read More »

Scroll To Top