Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Futboll: FEDERAL TË DIELËN ME HAJDUKUN

Bindshëm i pari në Regjionin jugor të futbollit, Federali i Ulqinit takohet të dielën me Hajdukun e Tivarit. Pritet që në fushën e vet Federal do të arrijë edhe një fitore të lehtë. Ndeshja fillon në ora 13.30. Por, suksesin në “fushën e gjelbër” nuk e përcjell përkrahja adekuate e komunitetit. Bile as ajo marrëveshje që u arrit me vetëqeverisjen ... Read More »

PDS: NISIN INICIATIVËN PËR SHKURTIMIN E MANDATIT TË KUVENDIT

Partia demokratike socialiste në mbledhjen e Kolegjiumit të Kuvendit komunal të Ulqinit të premten do të nisin iniciativën për shkurtimin e mandatit të Parlamentit lokal në mënyrë që sa më shpejt të shpallen zgjedhjet në këtë komunë, mëson Portali Ul-info. Në këtë parti opozitare mendojnë që kjo është e vetmja zgjidhje e drejtë në mënyrë që të ndërpritet agonia politike ... Read More »

Abazoviq: KËSHILLAT NACIONALE TË POLITIZUAR

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Këshillat nacionale të popujve pakicë në Mal të Zi nuk punojnë mirë sepse janë të politizuar”, ka deklaruar deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq. Ai tha që duhet të ndryshohen rregullat në mënyrë që në këto institucione të hyjnë njerëzit nga kultura, letërsia, shkenca, e jo që në to të dominojnë politikanët. “Unë jam me funksion anëtarë i ... Read More »

Në Pistull: NË AKSIDENT U LËNDUA 55-VJEÇARI

Aksident, Sudar, Policia, Policija

Në fshatin Pistull, jo larg nga Ulqini, të mërkurën erdhi deri tek aksidenti automobilistik. Në ndeshjen e kamionit dhe makinës të tipit “ford” rëndë është lënduar Daut Cirikoviq (55). Me intervenimin e shpejt të punëtorëve të Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit ato me mjetet është nxjerr nga automobili. I lënduari Cirikoviq u transportua me urgjencë në Spitalin e përgjithshëm në ... Read More »

Adroviq në “Vijesti”: INVESTITORËT E PËRHERSHËM

Samir Adroviq, Samir Adrovic

“Investitor i përhershëm është profesion i pazakonshëm i cili ekziston vetëm në Ulqin: ai ndërton, por askush nuk i sheh as themelet, e jo më ndërtesat, ai investon, por nuk shpenzon asnjë cent”, shkruan në vështrimin e vet të sotëm në “Vijesti” korrespodenti i kësaj gazetë nga Ulqini Samir Adroviq. Ai në mënyrë ilustruese dhe sarkastike i numëron disa ndërmarrje ... Read More »

Nrekiq: ZGJEDHJET MENJËHERË; Resulbegoviq: TË PËRCAKTOHET FAJI

Kryetari i këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar që pret marrëveshjen për mbajtjen sa më parë të mbledhjes së Kuvendit me pikat e rregullta të rendit të ditës. “Unë do të insistoj që njëra nga pikat të jetë shpallja e zgjedhjeve të reja në afat sa më të shkurtë, sepse kjo është në interesin më ... Read More »

Cungu: ZGJEDHJET NË PRILL, NDOSHTA DHE MË HERËT

Kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar që zgjedhjet e reja në këtë komunë do të mbahen në fund të prillit, e ndoshta dhe më herët. “Pres që disa pika të gjenden në rendin e ditës të mbledhjes së Kolegjiumit dhe atë rebalanci i buxhetit dhe vendimet lidhur me investimet”, ka thënë ai ... Read More »

Scroll To Top