Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Ministria e pakicave: LAJMËRIM

Nxenesit, Ucenici, Studentet, Studenti

Lajmërojmë të gjithë kandidatët të cilët konkurruan për tu regjistruar në vitin e  I-rë të studimeve nëpër Universitetet e Republikës së Shqipërisë për vitin akademik 2013/14  dhe nuk arritën të regjistrohen në afatin e parë të regjistrimit, që të kontaktojnë Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave të Qeverisë së Malit të Zi në mënyre që të konkurrojnë për ... Read More »

Prokuroria në Ulqin: ËSHTË REFUZUAR PADIA E MANS-it NDAJ NREKIQIT

Prokuroria e lartë e shtetit para publikimit të “Aferës incizimi”, gjatë 2012 dhe në gjysmën e parë të vitit 2013, në lidhje me zgjedhjet parlamentare, lokale dhe presidenciale, për kontrollin e dyshimeve që kishin ndodhur shkelje të së drejtës zgjedhore apo keqpërdorimi i resurseve shtetërore me qëllime politike, ka formuar lëndën dhe tek Prokuroria themelore shtetërore në Ulqin, shkruan portali ... Read More »

LSPMZ: U FORMUA REGJIONI JUGOR

Në pajtim me riorganizimin e Lidhjes së sindikatave të pavarura të Malit të Zi (LSPMZ), pak kohë më parë është formuar regjioni jugor me qëllim lidhjen më të mirë dhe zgjidhjes më efikase të problemeve sindikale. Regjioni jugor numron rreth 15 mijë anëtarë, ndërsa për kryetarin e Regjioni jugor LSPMZ, është emëruar kryetari i sindikatit komunal të Budves, Radomir Miliq. ... Read More »

I.KARAMANAGA: SI E PËRJETOVA „KURSIN“ NË STAMBOLL

Ftesa për vizitë ka qenë e drejtuar Bashkësisë Islame të Ulqinit, dhe ato, edhe i kanë propozuar personat, të cilët kanë marrë pjesë në këtë vizitë. Edhe unë, me kënaqësi e kam marrë ftesën. Në këtë formë dëshiroj të shpreh një falënderim të posaçëm të gjithëve, duke filluar nga ato të cilët më kanë propozuar, deri ke ato të cilët ... Read More »

Komuna e Ulqinit: PJESEMARRJE NE PANAIRIN E MYNIHUT

Siç edhe është paralajmruar, Komuna e Ulqinit për herë të parë po marr pjesë në Panarin ndërkombëtar për investime dhe patundëshmëri në Mynih – Expo Real 2013, që njëkohësisht është panairin më të rëndësishëm në Europë ku për çdo vit marrin pjesë rreth 1700 prezantues. Përveç delegacionit nga komuna e Ulqinit i kryesuar nga kryetari i komunës Nazif Cungun, në ... Read More »

“Ekonomist“: NË PRANVERË ZGJEDHJE NË MAL TË ZI

Instituti Britanik “Ekonomist intelixhens junit” ka vlerësuar që, në rast se PDS dhe PSD nuk bien dakord për masat e politikës ekonomike, në pranverë në Mal të Zi do të mbahen zgjedhjet e parakohshme. Sipas fjalëve të deputetit të “Malit të Zi Pozitiv” Dritan Abazoviq, zgjedhjet e parakohshme janë të pashmangshme. “Koalicioni qeverisës po blenë kohë dhe po ndërton pozicionet ... Read More »

Edhe vjeshta pa investime në Ulqin: ASGJË NGA NDËRTIMI I HOTELEVE!

Hotel Jadran

Edhe pse me aneksin e kontratës ishte e parashikuar që me 1 tetor të filloj ndërtimi i hotelit të prishur “Galeb”, kjo nuk do të ndodhë, e gati është e sigurt që as paralajmërimi i mëhershëm që me 1 nëntor do të filloj ndërtimi i hotelit “Jadran”, shkruan “Vijesti”. Gazeta citon deklaratën e drejtorit ekzekutiv të “Montenerostars” Novak Durutoviq që ... Read More »

Futboll: FEDERALLI TË MARTËN MYSAFIRË I “SLLOGES” NGA RADOVIQI

Në xhiron e 4 të Regjionit jugor të futbollit, të martën, në ora 15, në Radanoviq Federalli i Ulqinit luan me “Sllogen” nga Radoviqi. “Slloga” bga Tivari i vjetër të dielën humbi në fushën e vet nga “Orjeni” nga Herceg-Novi me rezultatin 3:2. Në këtë xhiro i lirë ishte Hajduku nga Tivari. Ulqinakët udhëheqin bindshëm në tabelën e “Beton ligës” ... Read More »

Forca: KUMTESË PËR OPINION

Më 5 tetor, në Ulqin është mbajtur takimi i rregullt i Kryetarit të Partisë Boshnjake Rafet Husoviq, të FORCES Nazif Cungut, Kryetares së Iniciativës Qytetare Kroate Marija Vuçinoviq dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Gjatë bisedimeve është vlerësuar se koalicioni i partive të pakicave në Parlamentin e Malit të Zi në mënyrë aktive po i afirmon politikat e përbashkëta të tri partive. ... Read More »

Karburanti: DIZELI MË I LIRË NGA E MARTA

Eurodizeli në Mal të Zi nga mesnata do të jetë më i lirë pesë deri në gjashtë cent, derisa çmimi i eurosuperit do të mbesin të njëjta, është lajmëruar për agjencinë Mina-bussines nga Ministria e ekonomisë. Litri i eurodizelit nga mesnata do të jetë më i lirë pesë cent dhe do të kushtoj 1,27 euro, ndërsa eurodizeli për përdorim komercial ... Read More »

Scroll To Top