Tuesday , November 12 2019
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Komuna: ZONA E PARKIMIT NË BULEVARDIN “TEUTA”

kapllan-mucaj

Zëvendësi i shefit të Policisë Komunale Kapllan Muçaj ftoi qytetarët të cilët kanë ndonjë objekt në hapësirën publike, prej auto-servisit “Champion” deri tek furra “Evropa” në bulevardin “Teuta”, ti largojnë ato. Administrata lokale vendosi që aty duhet të rregullohet hapësira e parkimit, me rreth 180 vende. Muçaj tha se punonjësit e Policisë Komunale nga e hëna në terren do ti ... Read More »

Kuvendi: SONTE MBLEDHJA URGJENTE PËR SHITJEN E TOKËS DHE REBALANCIN E BUXHETIT

Kuvendi, Skupstina

Me kërkesë të kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq sonte do të mbahet mbledhja urgjente e parlamentit lokal me dy pika në rend të ditës. Këshilltarët do të diskutojnë për Propozim Vendimin për Ndryshimet dhe Plotësimet e Vendimit për buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2019 dhe Propozim Vendimin për shitjen e tokës në pronësi të Komunës së ... Read More »

Ministria: SHPËRBLEHEN NËNTË NXËNËS DHE ARSIMTARË NGA ULQINI

Shkolla

Në vitin 2018 nëntë nxënës dhe arsimtarë nga Ulqini u shpërblyen nga Fondi për Cilësi dhe Talente të Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi. Nxënësit janë: Allmir Dodiq, Antonella Gazivoda, Diandra Koçan, Millivoje Pajoviq dhe Nora Selçanin, si dhe profesorët e tyre: Abela Avdiu, Naim Duraku, Ahmet Markasheviq dhe Arlinda Sukaliq. Sipas fjalëve të ministrit Damir Shehoviq, aksioni i ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA GJERMANIA QËNDROI NË ULQIN

IMG-ba388d05084783d1386d77d33ff7496a-V

  Delegacioni nga Gjermania të cilin e përbënin deputetët e Bundestagut të partisë Unioni Kristian – Demokratik (CDU) të kancelarës Angela Merkel dhe dy kryetarë të Komunave vizituan të mërkurën Komunën e Ulqinit. Ato në Kala biseduan me nënkryetarët e Komunës Hadixha Gjonin dhe Astrit Hoxhën dhe kryetarin e Kuvendit të Komunës Ilir Çapunin. Temë e veçantë e këtyre bisedimeve ... Read More »

Të shtunën: KRIJUES NGA VLORA NË ULQIN

Libri, Knjiga, Penkalo, Stilograf

Biblioteka e Qytetit në Ulqin, Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi dhe Këshilli Kombëtarë i Shqiptarëve organizojnë takimin letrar “Krijues nga Vlora në Ulqin”. Në këtë takim letrar do të marrin pjesë: Çlirim Hoxha, shkrimtar&gazetar&studiues, Drejtor i Bibliotekës Publike “Shevqet Musaraj” Vlorë, Myrteza Mara, Poet – Kryetar i Klubit të Shkrimtarëve “Petro Marko”,  Kozma Billa, Poet – Sekretar i Klubit të Shkrimtarëve “Petro ... Read More »

Qeveria: 1,4 MILION EURO PËR SPITALIN E TIVARIT DHE SHTËPINË E SHËNDETIT NË ULQIN

Foto Amb

Ministrat e shëndetësisë dhe ekonomisë, Kenan Hrapoviq dhe Dragica Sekuliq, kanë nënshkruar kontratën me JV „LD GRADNJA d.o.o.-RAMEL d.o.o.-ENING d.o.o për kryerjen e punimeve në Spitalin e Përgjithshëm në Tivar dhe Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin në kuadër të fazës së dytë të projektit “Efikasiteti energjetik në Mal të Zi”. “Vlera e kontratës është 1.402.448,48 EUR”, e ka të bëjë me ... Read More »

Agjencia: HUMBJET NË RRJETIN E UJËSJELLËSIT NË ULQIN AFËR 75 PËR QIND

Uji, voda, Vodacom

Humbjet teknike dhe komerciale të ujit në zonën bregdetare të Malit të Zi është 72 për qind, tregon raporti i Agjencisë Rregulluese për Energjetikë. Sipas këtyre të dhënave, shkalla e ujit të pafaturuar në territorin e Komunës së Ulqinit është më e lartë dhe është në nivelin e 74,63 për qind. Pra, prej katër litrash ujë të cilat hyjnë në ... Read More »

Scroll To Top