Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Me rastin Ditët së Pavarësisë: DITË PUSHIMI TË ENJTEN DHE TË PREMTËN

Ulcinj, Ulqin

Me rastin e festës shtetërore, Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, ditë pushimi janë e enjtja dhe e premtja, me 21 dhe 22 maj, njoftohet nga Ministria e Punës dhe Përkujdesjes Sociale. Siç thuhet, organet shtetërore organet e vetëqeverisjes vendore, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet tjera të cilët ushtrojnë veprimtarinë me interes publik janë të obliguar që për ... Read More »

Nga 18 maji: DITA NDËRKOMBËTARE E MUZEVE

Muzej, Muzeumi

Tema e caktuar nga KNM – ICOM për vitin 2020 është ” Muzetë për Barazi: Diversitet dhe Gjithëpërfshirje” vëndos theksin të trashëgimia e pasur botërore e cila më të gjithë diversitetin e sajë përfaqson thesarin e çmuar të krijimtarisë njerzore e cila duhet të mbrohet, valorizohet dhe promovohet më parimet e gjithëpranuara ndërkombëtare. Në shënimin e kësaj dite  Muzeu vendor ... Read More »

Organizata Turistike: FILLOJNË PUNË PIKAT INFORMUESE

Turisticki punkt, Pika turistike

Nga Organizata Turistike (OT) Ulqin njoftohet se këtë javë do të fillojnë punë pikat informuese të këtij institucioni. Siç theksohet, në fillim do t’i jepen informatat turistëve dhe vizitorëve. “Duke u këshilluar me Ministrinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit dhe Organizatën Nacionale Turistike do të vendosim kur do të fillojë evidentimi i mysafirëve dhe pagesa e taksës së banimit”, ... Read More »

CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logo

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të martën, me 19 maj, në periudhën prej orës 07:30 deri në ora 17, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: Braticë, Salç, Valdanos, Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Gjiri i Krruçit, Krytha Durakët, Ura e Mrrkotit, Leskoci, Dabeziqët, Fusha e Mrrkotit, Kalimani i Vogël, Megjureç, furra “Krytha”, pompa ... Read More »

MPB: PADI PENALE NDAJ 19 ZYRTARËVE POLICOR PËR KEQPËRDORIM TË POZITËS

Sukubine-Muriqan, Sukobine-Murican, Kufiri, Granica

Njësia për Kontrollin e Brendshëm të Policisë dorëzoi padinë penale pranë Prokurorisë Themelore në Ulqin ndaj 19 zyrtarëve policor, për shkak të dyshimit se keqpërdorën pozitën. Duke vepruar sipas urdhrit të Prokurorisë Themelore Shtetërore në Ulqin, Njësia për Kontrollin e Brendshëm të Policisë, në bashkëpunim me Drejtorinë e Policisë – Njësia e Sigurisë Ulqin, po ndërmerr të gjitha aktivitetet për ... Read More »

Në “Karisma” shpresojnë se kufijtë do të hapen së shpejti: PRIORITET JANË SHËNDETI I MYSAFIRËVE

Karisma

Punëtorët turistik dhe hotelierët kanë thënë se vetëm me hapjen e kufijve do të nis ardhja e mysafirëve. Nga kompania “Karisma Hotels Adriatik Montenegro”, që posedon hotelet në Ulqin dhe Tivar, thanë për “Pobjeda” se tashmë kanë implementuar procedurat dhe protokollet me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të mysafirëve. “Po ashtu, do të implementojnë të gjitha masat dhe protokollet të ... Read More »

Kuvendi i Komunës: MBLEDHJA E RADHËS ME 27 MAJ

Kuvendi Komunal i Ulqinit

– Miratimin e procesverbalit nga Mbledhja e dytë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit  të mbajtur më 23.12.2019 Konstatimi i dorëheqjes së Kryetarit të Komisionit Zgjedhor Komunal Ulqin – Pjeter Ljuljđuraj Konstatimi i dorëheqjes së anëtarit të Komisionit për lëndën K1- Gëzim Haxhibeti Konstatimi i dorëheqjes së këshilltarit – Arsim Cuca Konstatimi i dorëheqjes ... Read More »

CEDIS: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërdarjes (CEDIS) tha për Portalin Ul-info se të hënën, me 18 maj, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: në periudhën prej orës 07:30 deri në 17: një pjesë e Totoshit, një pjesë e Malit të Bardh, Bratica, Salçi, Valdanosi, Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Gjiri i Krruçit dhe Krruçi Hija. në periudhën prej orës 07:30 ... Read More »

Komuna: SHPALLET THIRRJA E DYTË PUBLIKE PËR QIRADHËNIEN E TOKËS PËR OBJEKTET E PËRKOHSHME

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komisioni për Zbatimin e Procesit të Thirrjes Publike për Qiradhënien e Objekteve të Përkohshme në Pronën e Komunës shpalli Thirrjen e Dytë Publike. Toka, në pajtim me Planin për Vendosjen e Objekteve të Përkohshme për vitin 2019 – 2023, jepet me qira në periudhën deri në vitin 2020. Ofertat për këtë konkurs do të dorëzohen deri me 29 maj të ... Read More »

Scroll To Top