Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Author Archives: Admin

Feed Subscription

Miss Shqipëria: SPEKTAKLI MUND TË FILLOJË

Miss Shqiperia 112245

“Miss Shqipëria” do të dhurojë një super spektakël e kjo është mirëmenduar që nga prezantimi deri tek detajet e tjera që shoqërojnë garën e bukurisë. Prezantuese do të jetë bukuroshja Orinda Huta, e cila do të thërrasë edhe emrin e mbretëreshës së bukurisë shqiptare për vitin 2014. Elementë të tjerë që do t’i japin edhe më atmosferë të premtes në ... Read More »

Sos telefoni: MEKANIZMAT INSTITUCIONAL NË KOMUNË TË ULQINIT

Hatixhe Nelaj SOS projekti

Me realizimin e projektit “Vendosja e barazisë gjinore dhe parimeve të mundësive të njëjta në komunë të Ulqinit” do të iniciojmë krijimin e mekanizmave institucional për avancimin e të drejtave të gruas dhe implementimin e politikës së barazisë gjinore në Ulqin, tha drejtoresha ekzekutive e SOS telefonit për gra dhe fëmijë viktima të dhunës Hatixhe Nelaj.Qendra për arsim qytetarë në ... Read More »

Ambasadorja e Polonisë: KRIPORJA ËSHTË DIÇKA MBINATYRORE

Solana Ulcinj

Ambasadorja e Polonisë në Mal të Zi Grazhina Sikorska ka deklaruar që është e kënaqur me biodiversitetin e Kripores. “Njerëzit jo rrallë kanë nevojë që dikush tjetër të ju tregojë se çfarë kanë në oborrin e vet”, tha ajo në tryezën e rrumbullakët të mbajtur pak kohë më parë në Podgoricë, duke shtuar që “pikërisht për këto arsye thotë që ... Read More »

Në fund të shtatorit: NIS NDËRTIMI I AKUA PARKUT

Akua park

Kompania e njohur turke “Polin” duhet në fund të shtatorit të fillojë ndërtimin e akva parkut në Plazhin e madh. Ky objekt do të ndërtohet, siç mëson portali UL-info, në pronën e komunës, në sipërfaqen prej rreth 27 mijë metër katror. Në takimin e kryetarit të komunës Fatmir Gjeka me përfaqësuesit e kësaj ndërmarrje turke është dakorduar që prona të ... Read More »

Komuna: KUSH DO TA HARTOJË PLANIN STRATEGJIK

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka solli pak kohë më parë vendimin mbi formimin e grupit Kosultativ komunal për hartimin e Planit strategjik të zhvillimit të komunës së Ulqinit 2015-2020. Grupi do të punoi në këtë përmbajtje: Fatmir Gjeka, kryetar i komunës, Koordinator Omer Bajraktari, menaxher i komunës, Zëvendës koordinator Ardijan Mavriq, nënkryetar i komunës, anëtar Milazim Mustafa, sekretar ... Read More »

Mbas apelit të dytë: U MBLODHËN 20 MIJË EURO PËR MISS SHQIPËRIA

Miss Shqiperia skena

Mbasi që të shtunën kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka “qortuar” biznesmenët lokal për shkak të lajmërimit të dobët për sponsorim të manifestimit Miss Shqipëria 2014. Kur bëhet fjalë për detyrimet e pushtetit lokal, erdhi përgjigja e tyre adekuate. Në xhiro llogarinë e veçantë, siç mëson Portali UL-info, janë paguar afër 20 mijë euro. Në këtë mënyrë komuna, ... Read More »

Në Ranë: FILLOI PANAIRI I ARTIZANËVE ULQIN 2014

Panorama Jadran. Mala plaza

Në Plazh të vogël sot ka filluar Panairi i artizanëve Ulqin 2014. Në këtë manifestim, i cili do të zgjas tre ditë, artizanet e veta i kanë ekspozuar 40 pjesëmarrës nga vendi dhe regjioni. “Gati gjysma e atyre që kanë lajmëruar ardhjen, e kanë shtyrë pjesëmarrjen për shkak të motit të keq”, tha organizatori kryesor i panairit Ramiz Hajdari duke ... Read More »

Lajm i mirë: RREGULLOHET ORA NË SAHAT KULLË

Sahat Kulla, Sahat Kula

Mbas disa viteve prej sot është prapë në funksion ora në Sahat-kullë. Pritet që së shpejti të rregullohet dhe ndriçimi rreth këtij objekti monumental, mëson Portali Ul-info në Sekretariatin për veprimtari komunale dhe ruajtje të ambientit. Sahat-kulla është një nga simbolet e Ulqinit. Është ndërtuar nga mesi i shekullit 18 me qëllim që njerëzit ti thërras në punë dhe ti ... Read More »

OT: GAZETARËT NGA KOSOVA NESËR NË ULQIN

Malá Plaža a hradby mesta Ulcinj

Njëzet gazetarë të mediumeve më të njohur në Kosovë vijnë nesër në Ulqin, me ftesë të Organizatës turistike, mëson Portali UL-info. Ato në vendngjarje do të binden në gatishmërinë e këtij qyteti për sezonin e ardhshëm turistik. Disa nga gazetarët do të zgjasin qëndrimin në mënyrë që të premten në mbrëmje të jenë të pranishëm në spektaklin “Miss Shqipëria 2014”, ... Read More »

Kolegjiumi i KK: MBLEDHJA TË PREMTEN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në Kolegjiumin e sotëm i cili është mbajtur tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti shefat e klubeve të këshilltarëve janë dakorduar që të premten të vazhdojë mbledhja e katërt e rregullt e Parlamentit lokal. Në këtë mbledhje, përveç të tjerash, duhet të jepet pëlqimi për emërimin e nënkryetares së komunës Zenepe Lika, si dhe të miratohen një sërë vendimesh ... Read More »

Scroll To Top