Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Auto Moto Capital: AKSIONI I MADH I MARSIT

amc 1 (1)Aksioni i marsit i Qendrës Teknike Auto Moto Capital. Oferta më e mire ndonjëherë në hapësirat tona.

Përveç kontrollit teknik falas, kuponëve për shlepin e automjeteve në hapësirën e ish Jugosllavisë dhe Shqipërisë me vlerë 100 euro, kuponëve për shërbimin falas në servis – riparime të vogla, zëvendësimi dhe balancimi i gomave, shërbimet e servisit të vogël, ndërsa prej tani, me çdo regjistrim fitoni edhe kuponin për tregti në të gjithë marketet e njohura në Ulqin dhe Katërkollë (Solaris, Sars, Lamiga) me vlerë prej 20 euro.

Regjistroni automjetin Tuaj tek ne dhe menjëherë shkoni të tregtoni vlerën prej 20 Euro!

Auto Moto Capital gjithmonë dhe kudo para të gjithëve!

Prandaj i tërë Ulqini ka dinë për Capital-in!

Gjithmonë konkret dhe pa premtime të rrejshme!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top