Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Auto Moto Capital: MBI 10.000 KLIENTË TË KËNAQUR NË TËRË MALIN E ZI

amc 1 (1)Capital Group Ju ktheu Auto Moton e Juaj dhe ju solli ofertën më të mirë për regjistrimin e automjeteve në Mal të Zi.

Oferta ynë për Ju është:

– Kontroll teknik falas

– Kupon falas për transportin (shlepin) e automjeteve në territorin e shteteve të ish Jugosllavisë dhe të Shqipërisë, 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë, gjatë tërë vitit.

– Shërbim falas i përgatitjes së automjeteve për kontroll teknik, riparimin e mangësive të vogla ose zëvendësimi dhe balancimi i gomave kurdo gjatë vitit.

– marrja e dokumenteve të komunikacionit,

– ndihmë gjatë kompensimit të dëmit nga shtëpitë siguruese,

– programe për automjetet e udhëtarëve dhe ato të mallrave,

– mundësi e pagesës me këste për pensionistët, të punësuarit – personat juridik dhe fizik.

E tërë Podgorica, Budva, Kotorri, Tivati, si dhe Ulqini dinë për Capital.

Na kontaktoni në numrin 067 089 200 dhe rezervoni terminin për kontroll teknik.

I Juaji,

Auto Moto Capital!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top