Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

AUTO MOTO CAPITAL: NGA E HËNA EDHE NË ULQIN 

amc 1 (1)AUTO MOTO CAPITAL gjendet në hyrje të Ulqinit ne rrugën për Tivar, pranë Pompës së karburantit.

P R O G R A M I:

– Falas kontrolli teknik

– Falas kartë me vleftë deri në 100€ për shërbime autotransportues në territore të ish-Jugosllavisë dhe në territore të Shqipërisë

– Falas shërbime për parapërgaditjen e kontrollit teknik në servisin tonë si dhe falas ndërrimi dhe ballansimi i gomave

– Falas tërheqja e dokumentave nga MPB

– Ndihmë për kompensimin e dëmit për sigurim

– Pages me këste për penzioner, të punësuar, persona juridik dhe persona fizik.

Kontakt: 067 288 707;  067 089 200Amc 2 (1)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top