Saturday , April 20 2019
Lajmi i fundit

Auto Moto: RIKONSTRUKTIMI I RRUGËS DHE PUNËT GJEODEZIKE NË ULQIN

 

RrugaNga Auto Moto Federata e Malit të Zi kanë thënë se përdorimi i pajisjeve dimërore për të gjithë automjetet të cilët marrin pjesë në komunikacion është obliguese në të gjithë rrugët, nëse në to ekzistojnë kushtet dimërore, siç janë bora, akulli dhe ngrica.

Siç thuhet, për shkak të rikonstruktimit në rrugën magjistrale Ulqin – Krythë, komunikacioni ndalohet prej orës nëntë deri në 12 dhe prej orës 14:30 deri në 15:30.

Shtohet se të hënën për shkak të punëve gjeodezike në rrugën magjistrale Tivar – Ulqin komunikacioni do të rregullohet me sinjalizimin e përkohshëm në komunikacion.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top